Доставка

Всеки работен ден,Вие можете да си поръчате храна за вкъщи или работното място от нашият онлайн магазин.Освен чрез онлайн

магазинът,можете да поръчате с телефонно обаждане на номер 0879311009

 

Работно време на доставката за вкъщи е
Пон. - Пет. 10 - 22 часа
Съб - Нед. 10 - 22 часа

Минималната сума за онлайн поръчка за доставка е 10 лв.

Доставката се извършва единствено до кв.Младост, Дружба , Горубляне, Дървеница, Мусагеница, Цариградско шосе, Бизнес Парк София и е на цена 4лв.

Цените, посочени на www.metropizza.bg включват опаковане и транспортиране до посочения от клиента адрес за доставка в рамките на района който е посочен че се обслужва в гр. София.
След потвърждаване на заявката /и след пристигане на сумата в банковата сметка на уеб сайта, ако “заплащане чрез дебитна/кредитна карта”/ стока се доставя на посочения от потребителя адрес за доставка.
Стоката се доставя опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
Времето за доставка е от 45 до 90 минути от приемането на поръчката и зависи от технологичното изпълнение на поръчаното ястие, натовареността на заведението и трафика по маршрута до адреса на клиента.
ТЪРГОВЕЦЪТ има право да предаде стоката на указания за доставка адрес на потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването й от името на потребителя/клиента.
Заявките за доставка, направени за времето от 10:00 часа до 22:00 часа се доставят при спазване на времето за доставка.
Ако потребителят/клиентът не осигури условия за предаване на стоката или не бъде намерен на посочения от него адрес в гореспоменатия срок, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената стока.